Gunilla Näsman

Certifierad Laserterapeut & Certifierad Canineopat (hundfysioterapeut)

Certifierad Laserterapeut
Certifierad Massageterapeut
Certifierad Canineopat (hundfysioterapeut)
Medlem i SLMS

Jag utbildade mig till Massageterapeut på Kroppsterapiskolan, Gran Canaria 2005.  Köpte min första laser 2007 och utbildade mig sedan till Laserterapeut. Många går med någon typ av värk och lär sig leva med den. Kanske helt i onödan! Utbildning och erfarenhet har gjort mig trygg i att medicinsk laser verkligen fungerar. Det är absolut värt att prova!

Jag är också massageterapeut för hund och arbetar nu framförallt med hundbehandlingar.

Hundar har precis som oss ofta smärtor och problem i rörelseapparaten. Ibland tydliga men ofta mer diffusa. De är experter på att avlasta och anpassa sig så jag tycker alla hundar är värda en undersökning så att vi får veta hur de egentligen mår. De flesta hundar har spänningar i muskulaturen, vilket kan leda till rörelsestörningar som är påfrestande för lederna. Många av de problem som t ex äldre hundar får kan lätt förebyggas med god muskelstatus.

Jag känner igenom hunden och kan sedan avgöra om vi behöver behandla något specifikt eller ge en mer generell och förebyggande behandling. Jag jobbar med djupgående massage som ökar genomblödningen och töjer muskeln. Detta ger en rad positiva effekter och håller muskulaturen mjuk och smidig.

Laserbehandling är väldigt effektiv vid de flesta problem såsom artros, spondylos, stel muskulatur, skador på senor/ligament och sårskador mm.

Jag tar emot för behandling i Dogorama Hundshop’s lokaler (Rudsvägen 12, Karlstad) eller kommer på hembesök med tillägg på 80:- inom Karlstads kommun (ej Molkom)

Hitta mig här

Karlstad