Laserterapeut, vi söker medlem till LaserTeamet

LaserTeamet Sverige Ekonomisk Förening

Omfattning: Deltid, Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Egenföretagande med delaktighet i LaserTeamet ekonomisk förening
Plats: Sverige

Om jobbet

Vi söker Laserterapeut och ny medlem till LaserTeamet Sverige Ekonomisk Förening.

Laserteamet är en grupp laserterapeuter som jobbar med medicinsk laserbehandling gentemot kund, ett arbete som är både intressant, varierande och givande. I dagsläget är vi tre certifierade laserterapeuter med olika bakgrund och nu önskar vi utöka teamet ytterligare en laserterapeut. Vi är alla egenföretagare som via Laserteamets ekonomiska förening stärker vår ställning på marknaden.

Vi söker dig med intresse för medicinsk laser och viljan att hjälpa dina kunder till ett bättre mående. Du kommer driva ditt eget företag och din egen verksamhet, samtidigt som du får stöd via LaserTeamets resurser och kunskaper. Du får vara med och driva utvecklingen av LaserTeamets ekonomiska förening framåt.

Om dig

  • Vi ser gärna att du är färdigutbildad laserterapeut. Är du inte certifierad men känner att detta är vad du vill jobba med så kan du kontakta oss för att lägga upp en plan framåt.
  • Det är en självklarhet och trygghet för dig att medicinsk laser är det verktyg som du arbetar med. Att du vill hjälpa människor eller djur att återfå friskhet och hälsa med hjälp av medicinsk laser.
  • Du har eller ska starta upp ett företag som huvudsakligen fokuserar på behandling med medicinsk laser.
  • Du och ditt företag ska stå på egna ben men under taket av LaserTeamets stadgar och regler.
  • Du är samarbetsvillig, öppen, initiativtagande och ansvarstagande. Du har ett teamtänk.
  • Du har redan en gemensam mottagning, eller planerar att hyra en mottagning.
  • Det är viktigt att både du och vi känner oss trygga tillsammans i LaserTeamet, att vi hjälps åt i med- och motgångar samt i stora och små frågor.
  • Vi jobbar med utrustning från Irradia och det är en förutsättning att du också gör det. Detta för att kvalitetssäkra våra behandlingar inom LaserTeamet.

Du erbjuds

En möjlighet att driva eget företag med stöttning av LaserTeamets ekonomiska förening.

Föreningens syfte är att bland annat främja, förenkla, effektivisera, stärka och trygga vår ställning på marknaden för certifierade laserterapeuter. Via föreningen får du tillgång till gemensam hemsida, mejl, Facebook, Instagram, reklam, inköp etc. Föreningen hjälper dig att enklare nå ut till kund. Vår grundtanke är att vi kan jobba på olika orter, men med samma upplägg.

Vid intresse finns även nu möjlighet att hyra lokal på vår gemensamma mottagning i Karlstad, Romstadsvägen 2B. Lokalen finns ledig från 1 januari 2023. Meddela då snarast vid intresse, då flera terapeuter är tillfrågade.

Intresserad?

Kontakta:

Birgitta Björk
birgitta@laserteamet.se
070-651 44 34