Kundreferenser

Läs vad Laserteamets kunder har att säga om oss

Eksem
Anonym

”Jag har i många år haft problem med klåda på båda armarna. Klådan kommer på sensommaren och brukar hålla i sig till sena hösten. På dagtid har jag inte känt så mycket men på kvällen och när jag lagt mig börjar klådan och då har sömnen blivit lidande. Jag har försökt med olika salvor och tabletter som jag fått på recept av läkare men det har inte hjälpt.

Jag fick tipset av min man att pröva laser, han gick själv på behandling hos LaserTeamet, så han tyckte att jag också kunde testa detta. Han frågade om laser kunde hjälpa även för klåda. Det skulle vara värt att prova tyckte laserterapeuten… jag har fått sju behandlingar vardera en halvtimme per arm och gång. Redan efter ett par gånger kände jag förbättring. Jag kompletterade behandlingen mot slutet med en kräm som jag blev rekommenderad av laserterapeuten att testa.

För mig har det fungerat jättebra, så jag vill gärna uppmana andra att prova denna metod istället för att äta tabletter för att bli av med besvären som i mitt fall. Det känns underbart att kunna sova utan att bli störd av att det kliar”

Nacke
Staffan Skoglund

”Jag heter Staffan Skoglund, 59år och har sedan ca fem år tillbaka haft problem med domningar, klåda och ”spärrningar” i vänstra halvan av ansiktet samt vänster sida av hals och nacke. Problemen har förflyttat sig fram och tillbaka över tid. Det har på senare tid övergått i tilltagande smärta, framför allt i vänster sida av nacken.

Jag har redan från början sökt läkarvård och har bl.a varit på tre olika röntgenundersökningar och ryggmärgsprov mm. Där man har uteslutet tumörer mm. Man har kommit fram till att det är lite trångt vid 5:e nackkotan där en del nerver kommer ut som går upp i vänster sida på ansiktet. Vilket kan vara orsaken till mina problem. Efter ett besök hos neurologen fick jag ett brev där det stod att jag var färdigbehandlad. Detta utan att de har kunnat hjälpa mig. Jag har själv tagit kontakt med sjukgymnast och har gått på flera behandlingar. Dessa har hjälpt en del, men effekten har bara hållit i sig ca 3 tim efter behandling. Jag har även gjort de rörelser som jag blev tipsad om att göra. Men problemen kvarstod. Problemen påverkade mitt vardagsliv på ett negativt sätt där jag fick problem med koncentration och irritation.

Jag fick av en tillfällighet höra talas om en osteopat och som behandlade mig vid ett par tillfällen. Det lindrade symtomen en del men efter ett par gånger föreslog hon att jag skulle prova laserbehandling hos LaserTeamet, vilket hon trodde skulle hjälpa mot mina symtom.

Redan efter första laserbehandlingen kändes en markant förbättring och det bästa var att det höll i sig. Av själva behandlingen kände jag inga obehag. Jag har genomgått fyra eller fem behandlingar och känner mig mycket bättre. Jag får ont i nacken om jag t.ex går omkring och bär på barnbarnen. Men smärtan går över efter några timmar vilket det inte gjorde tidigare. Och domningarna och klådan i ansiktet är i stort sett borta.

Jag hade önskat att jag skulle ha upptäckt eller blivit tipsad av sjukvården om detta alternativ mycket tidigare. Då hade jag sluppit mycket obehag.”

Benhinneinflammation
Ann-Britt Svensson

”Mitt namn är Ann-Britt Svensson och jag har sökt hjälp för Benhinneinflammation. Jag var hos osteopaten Carin Gustafsson med min rygg, då hon tipsade mig om LaserTeamet.

Hos en laserterapeut på LaserTeamet fick jag två behandlingar, Det var helt smärtfritt, Jag gick som på moln när jag kom ut från behandlingen.”

Nacke, Axlar, Ländrygg och höftproblem
Annelie Eriksson

”Jag har under många år haft ont i nacke, axlar och bröstrygg. Har på senare år även fått ökade problem med höfter och ländrygg. Till slut så ont att jag fick gå och lägga mig när jag kom hem från jobbet. Orkade inte varken sitta eller stå mer den dagen.

Jag har provat olika behandlingsformer genom åren, t.ex. massage, akupunktur, sjukgymnastik som bara gett tillfällig lindring.

Fick i vår lokaltidning se en artikel om LaserTeamet. Blev nyfiken och började min behandling hos en av deras laserterapeuter. Hon skickade mig på besök hos osteopaten Carin som ”rättade till” kroppen. Därefter har mina problemområden blivit behandlade med laser. Det tillsammans med stretchövningar och gympa på pilatesboll har gjort att jag är mycket mjukare och mindre spänd i kroppen.

Själva behandlingarna är smärtfria och avslappnande. Det kan sticka eller pirra lite när hon träffar mitt på en öm punkt men det känns bara som att det ger effekt.”

Bältros
Märta Lepp

”Jag fick bältros tidig november 2011, åt då medicin men fick trots det skov och hade ont hela tiden. Först i februari började jag få laserbehandlingar hos LaserTeamet och här följer en sammanfattning om hur behandlingen har verkat hittills. Jag är fortfarande under behandling. Kroppen reagerade redan vid första behandlingstillfället. Först med behaglig kyla, därefter intensivare smärta och trötthet. De närmast följande behandlingarna tilltog och lindrades smärtan växelvis. Efter 5:e behandlingen märktes en förändring till det bättre. Efter 7:e behandlingen kunde intag av smärtlindrande tabletter minskas. Efter 9:e slutade jag helt med tabletter.

Under några timmar efter den 10:e behandlingen kände jag ingen smärta alls men återkom senare och håller fortfarande i sig. Dock i mindre utsträckning och smärtområde.”

Knä-Artros
Yngve Karlsson

”Jag heter Yngve Karlsson och är 66 år. Har artros i vänster knä. Efter att jag började laserbehandlingen hos LaserTeamet har den värk jag tidigare hade vid vila nattetid helt försvunnit, varför jag numera enbart har en del besvär i samband med vissa rörelser.

Jag kan varmt rekommendera LaserTeamet.”

Dubbelseende
Yngve Karlsson

I maj 2011 fick jag dubbelseende, vilket enligt ögonläkare orsakades av muskelproblem vid vänster öga. Det skulle kunna ta upp till 1 år innan det eventuellt skulle bli bra igen och om det inte skedde skulle operation utföras. En terapeut på Laserteamet gav mig då några laserbehandlingar i syfte att öka blodgenomströmningen i aktuell muskel, vilket på mycket kort tid resulterade i att dubbelseendet avtog och efter ca 3 månader försvann helt.

Jag kan varmt rekommendera LaserTeamet.

Tennisarmbåge
Stefan Schmidt

”Jag hade problem med inflammation i ett muskelfäste i armbågen, s.k. tennisarmbåge, vintern 2011/2012. Jag fick tipset av en arbetskamrat att söka hjälp på osteopatkliniken och de rekommenderade en kombinerad behandling med laser. Det var så jag kom i kontakt med LaserTeamet i Karlstad.

Jag fick fem behandlingar totalt men redan efter första behandlingen kände jag skillnad och smärtan avtog. Varje behandling tog ca 20-30 min och var helt smärtfri men en viss trötthet infann sig efteråt. Jag tog behandlingarna med ca 1 veckas mellanrum och kände hur det successivt blev bättre och bättre hela tiden.

Jag kan varmt rekommendera denna behandlingsmetoden för den här typen av problem eller liknande. Laserterapeuten jag gick till visade ett gott omhändertagande och jag kände mig trygg i hennes omsorg. Hon förklarade vad som skulle hända och hur det kan upplevas att få laserbehandling.”